BUTTONS parachute adoptie militaire dienst duiken sportkeuringen algemeen werken met ademlucht nogepa vervuilde grond Alcohol en drugs tankervaart taxikeuringen medibus rijbewijs cde zeevaart binnenvaart cruisschepen verzekeringskeuringen rijbewijs abe  

Verzekeringskeuringen

Voor sommige verzekeringen zoals een arbeidsongeschiktheids- of levensverzekering, is een medische keuring verplicht. Afhankelijk van het verzekerde bedrag wordt dit ook wel eens een Huisartsen- of Internistenkeuring genoemd. De Internistenkeuring is een uitbreiding op de huisartsenkeuring waarbij er een uitgebreider bloedonderzoek en rustECG wordt verricht. In enkele gevallen kan er bij een Internistenkeuring eveneens een longfoto, een longfunctie of andere onderzoeken worden verlangd van de verzekeringsmaatschappij waar u uw verzekering wilt afsluiten.
Wij zullen u hiervan natuurlijk tijdens de keuring op de hoogte stellen.
Hefting Medische Keuringen verzorgt dit soort keuringen flexibel, eventueel bij u thuis en met korte wachttijden. Hierdoor kan de keuring vaak op zeer korte termijn worden verricht.

De voordelen:

De korte wachttijden en flexibiliteit van Hefting Medische Keuringen betekenen in de praktijk dat de acceptatie en verdere afhandeling van uw aanvraag bij de verzekerings-maatschappij geen onnodige vertraging ondervindt. Voor hypotheekadviseurs betekent dit dat u uw cliënten een extra service kunt bieden zonder de onnodige vertraging van het vinden van een geschikte arts die op korte termijn tijd heeft voor de medische keuring, met bovendien de optie de keuring bij de cliënt thuis te laten plaats vinden.
Een snelle en doelmatige medische keuring betekent in de praktijk vaak ook een snellere afhandeling en acceptatie door de verzekeringsmaatschappij !

Wat dient u mee te nemen cq klaar te leggen:

• Een geldig legitimatiebewijs
• De keuringspapieren die u van uw verzekeringsmaatschappij heeft gekregen of van deze site heeft kunnen downloaden.

Doel van de keuring:

Het doel van de keuring is de geneeskundig adviseur van de betreffende verzekerings-maatschappij in staat te stellen te beoordelen of, en op welke voorwaarden, de aangevraagde verzekering door de maatschappij kan worden geaccepteerd. Bij een levensverzekering van meer dan E 160.000 wordt door de verzekeringsmaatschappij een medische keuring verlangd.

Kosten:

De kosten van de Medische Keuring worden vergoed door de verzekeringsmaatschappij waar u de verzekering heeft aangevraagd.

Zie de actuele tarieven voor de huidige kosten. Klik hier voor de tarieven.

Diverse verzekeringsmaatschappijen (pdf)

Aegon Leven Huisartsenkeuring
Aegon Leven Internistenkeuring
Allianz Leven
ASR Levensverzekering
ASR Schadeverzekering
De Amersfoortse
DVB Leven
Falcon Leven
Florius
Generali Leven AOV
Interlloyd Leven
Legal & General
Leidsche Verzekeringen
Nationale Nederlanden
Reaal AOV
Reaal Leven huisartsenkeuring
Reaal Leven internistenkeuring
Zwitserleven

 


VOOR KEURING BEL: 010 2810191